НВО "LINUXO" - nvo.linuxo.org

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.

У току је регистрација НВО Линуксо (NVO Linuxo)

Данас је у надлежном министарству (Министарство за државну управу и локалну самоуправу) извршена предаја свих потребних докумената потребних да би се завршио процес регистрације Удружења грађана Линуксо(Linuxo), односно да би добили званично решење о регистрацији.
На основу добијених информација можемо очекивати да ћемо ово решење имати у рукама за 15-так дана. Након тога следи израда печата и подношење захтева за добијање ПИБ-а и отварање текућег рачуна Оганизације.


Ах, да заборавио сам да напоменем да смо успели сви заједно да скупимо новац потребан за плаћење републичких такси које су предуслов предају документације и добијању решења о регистрацији.

Још једном се захваљујем нашим члановима Ika - 1900дин (желео је да остане анониман) BrokeBody:1000дин (Стефан Маркић) као и свим учесницима ЛиГа 2 окупљања када је скупљено Liga2:1100дин.

До сада је на рачун републичког буџета уплаћено 4370.00 дин + 150.00 дин.

Допуна документације 2

Данас, 20.12.2006 године, је надам се последњи пут исправљена и допуњена документација потреба за регистрацију Удружења. У питању је "Потврда о заступању", која у првој верзији није била у потпуности исправно срочена.
На основу информација добијених од служеника Министарства може се десити да решење добијемо и пре нове године, што би било лепо.

Допуна документације

У уторак, 19.децембра, поново ћу поднети допуњену потврду о овлашћењу од стране Скупштине удружења Линуксо којом се овлашћује Тома Јанковић да може да застпуна Удружење грађана. Ова допуна је тражена од надлежног органа. И поред ове допуне поступак регистрације је у току, и није заустављан.