НВО "LINUXO" - nvo.linuxo.org

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.

Како постати члан ?

Поступак учлањења није компликован.
Пре свега вам препоручујем да отворите налог на сајту Удружења "LINUXO", а то врло лако можете урадити уколико кликнете овде.

Након отварања налога на сајту, можете поднети пријаву за учлањење у Удружење грађана, или како се код нас популарно говори НеВладину Организацију "LINUXO" попуњавањем online формулара.
(Ову пријаву можете попунити и у случају да нисте отворили свој налог на сајту мада вам препоручујемо да то урадите, јер ће вам налог требати да би могли да приступите свим деловима сајта и да би могли да добијете потребна овлашћења).

Након слања пријаве, на своју е-mail адресу ћете добити све потребне податке како завршити поступак регистрације, као и начин на који можете регулисати уплату чланарине (Додатне информације о чланарини).

Наравно, уколико имате додатних питања или вам је нешто остало нејасно, препоручујемо вам да нас контактирате што пре ! (циљеве и задатке Удружења "LINUXO" можете погледати у нашем Статуту).

Надамо се да ће те нам се прикључити и да ћемо заједно радити на добробит свих нас и нових припадника све веће домаће ГНУ/Линукс заједнице.