НВО "LINUXO" - nvo.linuxo.org

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.

LiGa 4

Ново окупљање ће бити одржано у недељу, 14 јануара 2007 године у 14 часова, у просторијама пивнице у "Митићевој" робној кући у Кнез Михајловој улици у Београду. За оне који нису до сада присуствовали састанцима а не знају где треба да дођу, предокупљање ће бити на Тргу Републике, код Коња, у 13:45 часова.
На окупљању ће, између осталог, бити изложене све радње које су извршене од Оснивачке скупштине Удружења "LINUXO", као и наставак и активирање рада на постојећим и новим пројектима Удружења. Позивамо све заинтересоване чланове, али и оне који то нису, да дођу и присуствују нашем окупљању. Такође, неким члановима ће бити додељене и чланске карте, наравно, уколико дођу. Следи списак израђених чланских картица:

Иван Јелић
Миодраг Живковић
Стефан Маркић
Мирко Перак
Слободан Здравковић
Игор Јовановић
Ђорђе Вујовић
Недељко Шћепановић
Зоран Олујић
Бранко Ивановић

Сви који нису у могућности да присуствују окупљању могу послати своју адресу на nvo at linuxo.org па ће им чланска картица бити послана поштом.
Уколико има неког ко се не налази на списку а до сада није добио картицу нека се што пре јави на горе наведену email адресу. (наравно, ово важи за чланове Удружења).

C-Ya!

Друштво, видимо се тамо...

п0з