НВО "LINUXO" - nvo.linuxo.org

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.

НВО "LINUXO" добија простор за едукацију

Захваљујући несебичној помоћи нашег члана Бранка Тановића и фирме Grappolo International d.o.o. наше удружење је добило заиста квалитетан простор у коме је могуће организовати предавања, скупове и курсеве. Овим потезом свакако добијамо могућност да проширимо и омасовимо наш рад и тежњу за популаризацијом и образовањем домаћих корисника.
Више информација ће бити објављено за пар дана када ћете имати могућност да видите и пар фотографија са изгледом учионице. Поред простора имамо могућност коришћења пројектора а још пар ствари је у плану.
Иначе сама учионица се налази у просторијама фирме Grappolo International d.o.o. у Кумодрашкој улици у Београду.

Registrovao sam se nedavno

Registrovao sam se nedavno kao Fedora Ambasador za Srbiju i prilokom upoznavanja sa grupom mi je Francesco Ugolini ponudio podrsku i pomoc ako zelim da organizujem Fedora Event povodom petog rodjendana i izlaska nove Fedore.

Jos nisam nista bitno preduzeo, ali ako ima zainteresovanih, mozete me kontaktirati u bilo koje doba dana (i noci) na mail:

pravda013@gmail.com

Lepo, lepo... Cestitam!

Lepo, lepo...

Cestitam!