НВО "LINUXO" - nvo.linuxo.org

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/linuxo/www/nvo/includes/unicode.inc on line 311.

Да ли сте за Fedora Event у Србији?

Да
77% (10 гласова)
Не
8% (1 глас)
Да и желим да учествујем у организацији
15% (2 гласова)
Укупно гласова: 13

Да додам и још

Да додам и још једну фору, када радите scp не морате да наводите путању до вашег кућног директоријума већ само урадите.
$scp ~/.ssh/id_rsa.pub ~/.ssh/id_dsa.pub \
your_user_name@galeb.etf.bg.ac.yu:~/
Командно окружење не интерпретира тилду(~) када има неки карактер испред ње :). Тако да је команда scp интерпретира и мења је са кућним директоријумом на том рачунару.

Organizacija Event, to jest skupa

Registrovao sam se nedavno kao Fedora Ambasador za Srbiju i prilokom upoznavanja sa grupom mi je Francesco Ugolini ponudio podrsku i pomoc ako zelim da organizujem Fedora Event povodom petog rodjendana i izlaska nove Fedore.

Jos nisam nista bitno preduzeo, ali ako ima zainteresovanih, mozete me kontaktirati u bilo koje doba dana (i noci) na mail:

pravda013@gmail.com

ili telefon za te svrhe: (+381)062 137 61 19

Dopuna:

Izneta je ideja na Fedorinoj mailing listi i za sada je pozitivno prihvacena, pomoc oko organizacije su ponudili i momci iz LUGoNS-a u Novom Sadu.

Francesco Ugolini iz FAMSCo - Fedora Ambassadors Steering Committee mi je pruzio podrsku za organizaciju i deo finansija, naravno bice odluceno o tome pocetkom decembra kada se uspostavljaju finansije za sledeci kvartal.

Шта је на крају

Шта је на крају било са овим?

Organizacija Event, to jest skupa

Jesam za to i koristim fedoru vec dve godine ali ne bi trebalo da se ovo organizuje samo u Novom Sadu već i u Beogradu, Kragujevcu, Nišu